Partyservice
Hapjes SchalenHapjes dienen minimaal 3 dagen van tevoren besteld te worden.
Our Menu
Lijst van diensten
-
Huzarensalade €7,00 per PersoonLijstitem 1
Huzarensalade gegarneerd met diverse vruchten, asperges en zoetzuur. Ideaal voor bij de Barbecue, Gourmet en Fondue
-
Huzarensalade €9,00 per PersoonLijstitem 2
Huzarensalade gegarneerd met diverse vruchten, asperges, zoetzuur en vijf soorten vleeswaren
-
Huzarensalade €13,50 per PersoonLijstitem 3
Huzarensalade gegarneerd met diverse vruchten, luxe vleeswaren, asperges, Hollandse garnalen, gerookte zalm en paling
-
Zalmsalade €13,50 per Persoon
Zalmsalade gegarneerd met diverse vruchten, Hollandse garnalen, zalm, heilbot, paling, forel en krabsticks
-
Kartoffelsalade €7,00 per Persoon
Aardappelsalade met of zonder spek gegarneerd met diverse vruchten, asperges en zoetzuur
-
Vegetarische salade €6,50 per Persoon
Vegetarische salade gegarneerd met diverse vruchten, asperges en zoetzuur
Gourmet & Fondue
Lijst van diensten
-
Fondue en Gourmet schaalLijstitem 1
- Runder hamburgertjes
- Kipfilet
- Varkenshaas
- Biefstuk
- Gemarineerde Biefstukreepjes (niet geschikt voor fondue)
- 4 potjes kruiden
Keuze uit:
Normale Portie €8,50 per Persoon
Royale Portie €9,50 per Persoon
Visgourmet €11,50 minimaal 3 personen
-
Extra bij te bestellen
Extra bij te bestellen in bakjes .
- Mini Slavinkjes
- Mini Cordon Bleu
- Mini Runderhamburger
- Shoarma
- varkenshaas saté
-
TIP!
Lekker voor bij de gourmet en fondue:
Stokbrood vers van de Bakker
€3,75 per Stuk
Huisgemaakte Kruidenboter
€4,50 per Bakje van 250 gram
Barbeque Arrangement minimaal 15 personen
- 5 stuks vlees per persoon, bestaande uit een assortiment van 9 soorten
- Salades
- Sauzen
- Stokbrood en Kruidenboter
- Wegwerpborden en Bestek
- Barbecue inclusief Gas of Briketten
- Reiniging Barbecue
- Alles wordt gebracht en gehaald binnen de gemeente Hoogezand- Sappemeer (minimaal 15 personen)
Lijst van diensten
-
VleesLijstitem 2
- Karbonade € 2,75
- Filetlapje € 2,75
- Saté groot € 2,60
- Saté klein € 1,95
- Speklapje € 1,95
- Braadworst € 1,95
- Frikadel € 1,50
- Schaslick € 2,95
- Hamburger € 1,95
- Vleesspies € 2,60
- Spareribs per 100 gram € 2,30
- Houthakkerssteak € 2,40
- Biefstuk € 4,50
- Entrecote per 100 gram € 4,00
- Biefstuk stokje € 3,80
- Lamskotelet € 3,80
- Beierse Braadworst € 2,25
-
VisLijstitem 4
- Vis Spies € 4,95
- Gambaspies € 3,95
- Forelfilet € 3,95
- Zalmfilet € 4,95
Vegetarisch
- Vegaspies € 2,75
- Groenteschijf € 2,75
- Vegabuger € 2,75
- Ananasschijf met stroop € 2,00
- Maïskolf € 3,95
- Verse Groentespies € 3,50
- Champignon Kruidenboter € 2,95
- Pofaardappel € 3,50
-
Kip
Drumstick € 1,80
Kipfilet € 3,10
Kipsate € 1,95
Hawaispies € 2,95
Lijst van diensten
-
Salades
- Huzarensalade met vruchten en zoetzuur €7,00 per Persoon
- Kartoffelsalade met spek, vruchten en zoetzuur €7,00 per Persoon (kan ook zonder spek)
- Vegetarische Salade met vruchten en zoetzuur €7,00 per Persoon
- Fruitsalade in kom €5,00 per Persoon
-
New List Item
- Diverse sauzen €1,80 per 100 gram
- Stokbrood vers van de Bakker €3,95 per Stuk
- Huisgemaakte Kruidenboter €5,50 per Bakje van 250 gram
-
New List Item
Prijswijzigingen voorbehouden
Buffetten koud en warmDe buffetten zijn te bestellen vanaf 20 personenBuffetten dienen minimaal een week van te voren besteld te worden.
Lijst van diensten
-
Stamppot Buffet €22,00 Per PersoonLijstitem 1
Stamppotten: (keuze uit 3 stamppotten)
- Stamppot Zuurkool
- Stamppot Boerenkool
- Stamppot Hutspot
- Stamppot Rauwe Andijvie
- Stamppot Snijbonen
- Stamppot Zoete Appeltjes
Aangevuld met:
- Rollade in jus
- Suddervlees in jus
- Rookworst
- Verse Worst
- Spekjes
- Amsterdamse Uitjes
- Augurken
- Mosterd
-
Oosters Buffet €25,50 Per Persoon
Koud:
- Stokbrood met Kruidenboter
- Huzarensalade
- Zalmsalade
- Rauwkostsalade
- Kroepoek
Warm:
- Nasi
- Bami
- Witte Rijst
- Varkenshaassaté in Satésaus
- Kip in Oosterse Saus
- Babi Pangang
-
Buffet €25,50 Per Persoon
Koud:
- Stokbrood met Kruidenboter
- Zacht bolletje voor bij de Warme Beenham
- Huzarensalade
- Zalmsalade
- Haringschotel
Warm:
- Witte Rijst
- Varkenshaassaté in Satésaus
- Reepjesvlees in saus
- Gehaktballetjes in Ketjapsaus
- Warme Beenham met Honingmosterdsaus