Slagerij

Slagerij


Ambacht
Slagerij Post is lid van de Vereniging van Worstmakende Ambachtelijke Slagers. Dit is een nieuwe Vereniging waar alleen de beste Worstmakende Slagers bij aangesloten zijn. Deze Vereniging heeft als doel de ambachtelijke kwaliteit te waarborgen door middel van productkeuringen en het uitwisselen van kennis en kunde met slagers onderling. 
Albert Post deelt hier actief in mee, hij is namelijk ook bestuurslid van deze Vereniging. 
Verreweg de meeste producten in onze winkel maken wij zelf.  
Een greep uit onze ambachtelijk gemaakte worstsoorten:
Diverse soorten Droge worst
  • Paardenworst
  • Diverse soorten Rookworst
  • Diverse soorten Leverworst
  • Osseworst
  • Zwiebelworst
  • Grillworst 
  • Kookworst etc. etc.
Ook vele vleeswaren soorten komen uit 
onze eigen worstmakerij
  • Diverse soorten Hammen
  • Rollade
  • Rosbief
  • Procureur
  • Fricandeau
  • Diverse soorten Rookvlees
  • Nagelhout
  • Gebraden Gehakt
  • Casselerrib etc. etc.
 


Waarderingen 

Erg trots zijn wij op de door de jaren heen behaalde Prijzen en Oorkondes die wij met onze producten hebben gewonnen. 

Een klein overzicht van de afgelopen jaren, o.a.:
  • Kampioen Slagerij- Traiteur van Noord Nederland 2018
  • Gouden Bekroningen op onze Fijne en Grove Rookworst 2018
  • Vele Goud met Ster Bekroningen op veel van onze producten 2017
  • Goud met Ster op onze fijne Rookworst 2016
  • Reservekampioen Worstmakerij- Traiteur van Noord Nederland 2016
  • Reservekampioen Worstmakerij van Noord Nederland 2014
  • Reservekampioen Worstmakerij van Noord Nederland 2013


LOCAAL VLEES

AMBACHTELIJK

HOGE KWALITEIT

HUIS GEMAAKT

Share by: